LIGA EBEL

Hokejisti Telemacha Olimpije ugnali Innsbruck

Objavljeno 19. oktober 2013 22.39 | Posodobljeno 19. oktober 2013 22.41 | Piše: STA, Ma. F.

Ljubljančani bodo naslednjo tekmo v regionalnem tekmovanju odigrali že v nedeljo.

LJUBLJANA – Hokejisti Telemacha Olimpije so v tekmi lige EBEL premagali Innsbruck s 5 : 1 (4 : 0, 0 : 1, 1 : 0). Ljubljanski hokejisti so v začetku tedna doživeli (pričakovano) spremembo na trenerski klopi. Po seriji porazov, v uvodnih 12 krogih je zasedba iz Tivolija zmagala le enkrat, izgubila pa 11 dvobojev in je trdno na zadnjem mestu v ligi, je dosedanji trener Bojan Zajc prevzel odgovornost za slabe rezultate in nepreklicno odstopil. Začasno je vajeti prevzel njegov pomočnik Ivo Jan.

Naslednja tekma že v nedeljo

Začetek za nekdanjega ljubljenca tivolskega občinstva v trenerski vlogi pa je bil odličen. Privrženci zeleno-belih, po slabih predstavah sicer na tribune na zadnjih tekmah prihajajo le še najzvestejši, so lahko Janu in njegovim igralcem zaploskali za dobro predstavo, drugo zmago ter drugi par točk v sezoni.

Ljubljančani bodo naslednjo tekmo v regionalnem tekmovanju odigrali že v nedeljo, njihov tekmec pa bo beljaški VSV, ki je zmajem na zadnjem medsebojnem obračunu na svojem ledu z 8 : 0 zadal enega najhujših porazov v ligi EBEL.

Deli s prijatelji