SPREMEMBA

FOTO: To je nova fizioterapevtka Tine Maze

Objavljeno 24. oktober 2014 11.40 | Posodobljeno 24. oktober 2014 11.43 | Piše: D. P.

Poleg Lenčkove in Ghirardija Team to aMaze tvorijo Andrea Massi (vodja ekipe), Andrea Vianello (serviser) in Damijan Terpin (odvetnik in tiskovni predstavnik).

Novinka v ekipi Tine Maze.

LJUBLJANA – Tina Maze ima novo fizioterapevtko. To mesto je včeraj uradno zasedla Martina Lenček, poroča Val 202. Novinka v ekipi Korošice prihaja iz Mengša. Lenčkova bo v ekipi zamenjala Nežko Poljanšek, ki je zaradi delovnih obveznosti zapustila Tino Maze. Ta sicer jutri uradno začenja sezono z veleslalomom v avstrijskem Söldnu.

Delala v UKC

»Je dobrovoljna, topla, energična, sicer pa nadvse prizemljena oseba,« piše na srečno.org za Lenčkovo. V pogovoru pa pravi, da sta ji terapevtski pristop in socialni čut prirojena. Njena mati je logopedinja, prek družinskih vezi pa je spoznala kar nekaj izvrstnih fizioterapevtov. Študij je začela leta 1996, kot diplomirana fizioterapevtka se je nato zaposlila v UKC, delala je na ortopedski kliniki, šest let je imela vzporedno registrirano tudi dopolnilno dejavnost, od decembra 2012 pa je na samostojni poklicni poti.

Menjave v zasedbi

Tinina ekipa je po lanski sezoni doživela dve spremembi – poleg Lenčkove je novinec še italijanski trener Valerio Ghirardi, ki je po koncu minule sezone zamenjal Švicarja Maura Pinija. Poleg Lenčkove in Ghirardija Team to aMaze tvorijo Andrea Massi (vodja ekipe), Andrea Vianello (serviser) in Damijan Terpin (odvetnik in tiskovni predstavnik).

Deli s prijatelji