SZS

Direktorica smučarske zveze odletela, Ulaga ji je preklical pooblastila

Objavljeno 31. maj 2013 14.13 | Posodobljeno 31. maj 2013 14.40 | Piše: Drago Perko

Po smučarskih krogih se šušlja, da člani IO o tej (samovoljni) potezi Ulage niso nič vedeli, pa tudi pooblastil za kaj takšnega ni imel.

Barbara Kürner Čad ni več direktorica.

LJUBLJANA – Na Smučarski zvezi Slovenije (SZS) se znova dviga prah. Pred pol ure se je za drastičen ukrep odločil predsednik zveze Primož Ulaga. »Predsednik Smučarske zveze Slovenije g. Primož Ulaga je danes uvedel postopek izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi za direktorico SZS Barbaro Kürner Čad. Preklical je tudi vsa z njegove strani dana pooblastila za zastopanje. Predsednik SZS bo na vsa vprašanja v zvezi s to zadevo odgovarjal na novinarski konferenci, ki bo v torek, 4. 6. 2013, ob 11. uri na sedežu SZS. Do takrat izjav ne bo mogoče pridobiti,« so zapisali pri SZS.

Predsednik je to storil na daljavo, tako poroča Požareport, saj počitnikuje v Dubaju.

Kot smo izvedeli, sta direktorico obiskala dva pravnika, ki sta ji izročila odločbo o izredni odpovedi, nakar je direktorica jadrno in menda precej besna zapustila zvezo.

Direktorica se na telefonske klice (pričakovano) ne odziva. Pričakovati je, da bo z izjavami počakala do torkove novinarske konference Primoža Ulage.

Člani IO ne vedo nič?

Po smučarskih krogih pa se šušlja, da člani izvršnega odbora (IO) o tej (samovoljni) potezi Ulage niso nič vedeli, pa tudi pooblastil za kaj takšnega ni imel. Več kot očitno je, da se obeta vnovič burno poletje na slovenski smučarski sceni.

Pričakovati je, da tudi direktorica po tej potezi Ulage ne bo stala križemrok. Niso redki, ki menijo, da ima v rokah argumente, ki lahko celo spodnesejo predsednika!

Deli s prijatelji