KONEC KARIERE

Petra Prevca v Radovljici sprejela navdušena množica

Vsem zbranim se je zahvalil za topel in srčen sprejem.
Fotografija: Peter Prevc. FOTO: Jure Makovec Afp
Odpri galerijo
Peter Prevc. FOTO: Jure Makovec Afp

Po velikem praznovanju, ki ga je bil smučarski skakalec Peter Prevc deležen minuli konec tedna v Planici, so mu danes sprejem ob zaključku bogate tekmovalne poti pripravili tudi v Radovljici, v kateri Prevc skupaj s svojo mlado družino prebiva. Prevca je pričakal poln Vurnikov trg. Vsem zbranim pa se je zahvalil za topel in srčen sprejem.

image_alt
Peter Prevc se veseli obdobja, ki prihaja! Z družino najprej na dolg dopust

Sprejem ob zaključku tekmovalne kariere je Prevcu pripravila Občina Radovljica, ki je podobno slavje pripravila že pred dvema letoma, ko se je z olimpijskih iger v Pekingu vrnil z medaljama z moštvene tekme in tekme mešanih ekip.

image_alt
Poglejte, kako je že velika! Ob Petru Prevcu njegova najmlajša sestra (FOTO)

Na današnjem sprejemu je Prevca na Vurnikovem trgu v družbi Ansambla Saša Avsenika in Pihalnega orkestra Lesce pričakala še večja množica ljudi. Radovljičani so se svojemu sokrajanu poklonili v velikem številu, predvsem je bilo veliko družin z otroki, na sprejem pa so prišli tudi nekateri obiskovalci iz bližnjih krajev.

image_alt
Peter Prevc na posebni večerni slovesnosti spregovoril o družini in sinu Ludviku

Prevc se jim je zahvalil za veliko udeležbo in za topel, srčen sprejem. Kot je dejal, je zaključek njegove tekmovalne poti tak, kot bi si ga lahko le želel. Izpostavil je da, se vedno rad sprehaja po Radovljici. »Radovljica je sicer uradno mesto, ampak se mi po odnosu, ki ga imajo ljudje drug do drugega, zdi kar kot velika vas,« je dejal Prevc, ki si je po zaključku nagovorov vzel čas tudi za deljenje avtogramov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije