PRESTOP

Iličić k Handanoviću v Inter

Italijanski mediji poročajo, da je prestop tako rekoč že dogovorjen.
Fotografija: Soccer Football - Europa League - Atalanta vs Olympique Lyonnais - Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia - December 7, 2017   Atalanta's Josip Ilicic in action with Lyon's Tanguy Ndombele    REUTERS/Alessandro Garofalo
Odpri galerijo
Soccer Football - Europa League - Atalanta vs Olympique Lyonnais - Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia - December 7, 2017 Atalanta's Josip Ilicic in action with Lyon's Tanguy Ndombele REUTERS/Alessandro Garofalo

MILANO – Slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić, član italijanskega prvoligaša Atalante iz Bergama, naj bi bil tik pred prestopom v Inter iz Milana, kjer od leta 2012 brani 33-letni slovenski vratar Samir Handanović.

Italijanski mediji poročajo, da je prestop tako rekoč že dogovorjen, 30-letni Iličić naj bi prihodnji teden opravil še zdravniški pregled. Prestop naj bi bil vreden 15 milijonov evrov, Inter pa naj bi v Atalanto poslal še dva mlada igralca. Iličić je v tej sezoni za Atalanto odigral 40 tekem, dosegel je 15 zadetkov in zbral še 10 podaj.

Slovenski vezist bi tako po Nizozemcu Stefanu De Vriju, Gancu Asamoahu in Argentincu Lautaru Martinezu postal četrta okrepitev milanskega kluba za novo sezono. Jojo, ki je imel doslej letno plačo okrog 1,2 milijona evrov, je lani po prestopu iz Fiorentine v Atalanto podpisal triletno pogodbo, odškodnina zanj je znašala 5,5 milijona evrov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije