Viole in Green Dragonsi bodo posebej nadzorovani

Policija bo na jutrišnji nogometni tekmi med Mariborom in Olimpijo uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje.
Fotografija: Policija bo skrbela za red med navijači. FOTO: Tadej Regent, Delo
Odpri galerijo
Policija bo skrbela za red med navijači. FOTO: Tadej Regent, Delo

V soboto se začenja spomladanska nogometna sezona. Ob 20.15 bo v mariborskem Ljudskem vrtu tekma 21. kroga med Mariborom in Olimpijo, zato bodo tudi policisti še posebej aktivni.

»Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje. Tehnična sredstva za videosnemanje bodo uporabljena v Mariboru, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona in na stadionu tako na tleh kot tudi v zraku. Obenem vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal t. i. personalizacijo vstopnic. To pomeni, da se bo treba ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče. Vse obiskovalce prireditve tudi pozivamo, da se na stadion odpravijo pravočasno. Če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, naj parkirajo na za to določenih mestih,« je sporočil Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije