SKRAJNO NEPRIMERNO

VIDEO: Zahoviču počil film: Počasi, sine moj, ne provocirati!

Pod nos mu je vrgel osebno tragedijo, v kateri je novinar izgubil očeta. 
Fotografija: Zlatko Zahovič. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Zlatko Zahovič. FOTO: Youtube

MARIBOR – Včerajšnja tekma med Krškim in Mariborom se ni končala po pričakovanju Mariborčanov. Poraz je očitno še najbolj razburil športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča, ki je namesto mariborskega trenerja Darka Milaniča nastopil na novinarski konferenci in se spustil v nenavaden besedni obračun z novinarjem Ekipe Dejanom Mitrovićem. Prvo vprašanje, ki ga je razkurilo, je bilo, zakaj da je on na novinarski konferenci in ne Milanič in ali Milanič ni več trener NK Maribor. Zahovič je osorno večkrat odvrnil, da ne razume vprašanja.

Za Zahoviča pa je bilo očitno kaplja čez rob vprašanje (pri 10.20): »Ste razočarani z obiskom na tribunah?« Odgovoril je takole:



»Ti hočeš samo provocirati. Počasi, sine moj. Koliko si star? Ne provocirati o obisku, daj eno lepo vprašanje. Samo počasi, ne provociraj. Ti si z Ekipe. Tebi se je zgodila tragedija pred kratkim, a ne? Te je kaj izučila? Jaz bi rekel, da te ni. Še vedno hodiš provocirat, še vedno si nesramen. Počasi daj vprašanje, ne provociraj. Dam ti sožalje, a v življenju ni vse črno-belo. Lahko jaz rečem, da se ti je vrnilo v življenju, pa mislim, da se ti ni. Ne provociraj, sine, premlad si.« Ob tem je postalo neprijetno tudi trenerju Krškega Alenu Šćulcu, ki je vstal in želel zapustiti novinarsko konferenco.  
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije