SREDI IGRE

VIDEO: Škandal v svetu tenisa zaradi mlade Hrvatice

Objavljeno 13. avgust 2015 18.31 | Posodobljeno 13. avgust 2015 18.31 | Piše: A. K.

Wawrinki je zabrusil, da je mladi Kokkinakis spal z njegovim dekletom.

Nick Kyrgios, Stan Wawrinka, Thanasi Kokkinakis.

TORONTO – Na mastersu v Toronto je prišlo do škandala, za katerega je poskrbel mladi teniški igralec Nick Kyrgios in o katerem poročajo skoraj vsi mediji po svetu. Dvajsetletnik je namreč sredi 'meča' s Stanislasom Wawrinko temu zabrusil, da mu je 19-letni Thanasi Kokkinakis – še en avstralski igralec – »'nabrisal' dekle in da mu je žal, da mu mora to povedati«.

Vse skupaj so posneli mikrofoni, posnetek Kyrgiosove izjave pa se je kmalu znašel tudi na youtubu. Šlo naj bi za 20-letno Hrvatico Donno Vekić, s katero naj bi se Wawrinka videval po razpadu zakona z manekenko in voditeljico Ilham Vuilloud.

Švicar se je na njegovo izjavo že odzval, in sicer je na twitterju zapisal, da je zelo razočaran nad nespoštljivostjo športnega kolega. »Tisto, kar je on izrekel, jaz ne bi rekel niti najhujšemu sovražniku. Nesprejemljivo je, da se spustiš tako nizko,« je dejal Wawrinka in dodal, da ni potrebe po takem vedenju.

Nekateri mediji že poročajo, da naj bi zaradi provokacij 20-letnega Kyrgiosa, ki sicer velja za enega najtemperamentnejših teniških igralcev, kaznovali. 

Deli s prijatelji