JEZNI

VIDEO: Škandal: hrvaški nogometaši goli ob bazenu

Objavljeno 16. junij 2014 13.04 | Posodobljeno 16. junij 2014 13.04 | Piše: A. K.

Besni hrvaški reprezentanti ne želijo več dajati izjav za medije.

Vedran Čorluka.

Hrvaški nogometaši med čakanjem na četrtkovo soočenje s Kamerunom vedo, kako se sprostiti. Hrvaške in svetovne medije so namreč preplavile fotografije njihovega počitka ob bazenu, med katerim so bili povsem nagi. Hrvaški reprezentanti so tako postali glavna tema svetovnega prvenstva.

Paparac, ki se je očitno zelo dobro skril, je v svoj objektiv ujel nagega Dejana Lovrena, Vedrana Ćorluko in Šimeta Vrsaljka. Luka Modrić in Dario Srna sta se z nagimi soigralci prav tako zabavala, a sta bila oblečena v kopalke.

Brez izjav

Nogometaši so bili ob objavi fotografij v hrvaških medijih povsem osupli, hrvaški selektor Niko Kovač pa je novinarjem sporočil, da njegovi nogometaši zaradi fotografij medijem več ne bodo dajali izjav. »Spoštujem odločitev svojih igralcev. Kako bi se počutili vi, če bi vas fotografirali nage? Te fotografije si je ogledal ves svet,« je povedal na tiskovni konferenci.

Navdušene Američanke

Fotografije je objavil tudi ameriški spletni portal Buzzfeed, fotografije golih Hrvatov pa so komentirale številne Američanke, ki so nad njihovimi izklesanimi telesi navdušene. »Ne bodite jezni, postavni ste tudi brez oblačil,« je zapisala ena izmed njih.

Deli s prijatelji