KONEC JE

VIDEO: Se spomnite Löwovega otipavanja? Tako mu je počil zakon

Objavljeno 12. avgust 2016 16.23 | Posodobljeno 12. avgust 2016 16.23 | Piše: STA, K. K.

Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw je danes po tridesetih letih zakona zapustil 54-letno ženo Danielo.

BERLIN – Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw je danes po tridesetih letih zakona zapustil 54-letno ženo Danielo. Šestinpetdesetletni Löw je svojo življenjsko sopotnico spoznal pred 36 leti, par pa bo za zdaj le živel ločeno, medtem ko uradne ločitve še ne načrtuje. Par, ki je živel v bližini Freiburga, nima otrok.

Kot je poročal časnik Bild, bo Daniela še naprej živela na dosedanjem naslovu, medtem ko ima Löw stanovanje v Berlinu, kamor se je preselil po letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji. Zakonca Löw sta se v javnosti redko pojavljala skupaj in sta svoje zasebno življenje skrbno varovala.

Löw je v 80. letih igral za Freiburg, leta 2004 je pri Jürgenu Klinsmannu zasedel mesto pomočnika trenerja v reprezentanci, ki jo je dve leti kasneje prevzel. Nemška reprezentanca bo naslednjo tekmo odigrala 31. avgusta, ko se bo v Mönchengladbachu na prijateljski tekmi pomerila s Finsko. Štiri dni kasneje ekipa v Oslu začenja kvalifikacije za nogometno SP 2018 v Rusiji, kjer želi Löw ubraniti naslov prvakov.

Selektor svetovnih prvakov je sicer nemalo pozornosti vzbudil na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu, kjer so ga kamere ujele med otipavanjem tistega, kar ima v hlačah, nato pa je vse skupaj še povohal. Posnetek ga najbrž ni razveselil.

Deli s prijatelji