NA NOSILIH Z IGRIŠČA

VIDEO: Neymar je jokal, ko so ga odnesli

Objavljeno 05. julij 2014 12.47 | Posodobljeno 05. julij 2014 14.23 | Piše: STA, K. K.

Brazilci so ob sinočnji četrtfinalni zmagi proti Kolumbiji (2 : 1) na svetovnem prvenstvu v Fortalezi doživeli hud udarec.

FORTALEZA – Brazilci so ob sinočnji četrtfinalni zmagi proti Kolumbiji (2 : 1) na svetovnem prvenstvu v Fortalezi doživeli hud udarec. V ključnih trenutkih tekme se je poškodoval zvezdnik selecaa Neymar. Nogometaš Barcelone si je ob trčenju z Juanom Zunigo nalomil vretenca, tako da so ga z igrišča odnesli na nosilih. Posnetek nogometaša, ki je jokal, medtem ko so ga odnesli na nosilih, kar je potrdil tudi selektor Felipe Scolari, si lahko ogledate v nadaljevanju.

Hudo poškodbo Neymarja je po sinočnjem pregledu v bolnišnici v Fortalezi potrdil reprezentančni zdravnik Rodrigo Lasmar, 22-letni nogometaš pa bo tako manjkal na torkovem polfinalu proti Nemčiji v Belo Horizonteju.

Neymar je moral sinoči z igrišča v 86. minuti, ko mu je med bojem za žogo v hrbet s kolenom priletel Juan Zuniga. Neymar je padel, osebje pa ga je z igrišča odneslo na nosilih neposredno v garderobo. Z igrišč bo po besedah reprezentančnega zdravnika odsoten od štiri do šest tednov.

Deli s prijatelji