NEZGODA

VIDEO: Močan v ringu, v postelji pa si je zlomil penis

Objavljeno 18. december 2012 17.53 | Posodobljeno 18. december 2012 17.53 | Piše: T. L.

Ray Elbe je doživel najhujšo nočno moro moških.

Ray si želi, da drugi moški ne bi izkusili njegove malezijske zgodbe.

Svetovni javnosti je zadrego, ki se mu je pripetila med seksom, podrobno razložil Ray Magical Elbe, borec v mešanih borilnih veščinah (MMA) in tekmovalec v šovu The Ultimate Fighter. Raya in njegovo dekle je med počitnicami v Maleziji »malce zaneslo«, tako da si je Ray med odnosom – zlomil penis. Da, fantje, to je mogoče, je povedal v posnetku, ki je preplavil svetovni splet.

Kot je povedal Ray, je dekle v divji ježi skočilo z njegovega konjička in se nato z malce previsokega spustilo nanj. In če mislite, da se je s tem zgodba končala, se motite. Šokirani Ray je pohitel v kopalnico pod prho, ko pa se je vračal v sobo, je začutil vrtoglavico in slabost ter se onesvestil. Ob tem si je razbil brado (dobil je 10 šivov) in zlomil nekaj zob. Ray je ob asistenci hotelskega osebja zdravnike pričakal oblit s krvjo in končal v bolnišnici z računom za 6000 ameriških dolarjev.

Da je dobil denar, je moral opraviti, kot pravi, najčudnejši telefonski klic: poklicati je moral starše, jim pojasniti situacijo in jih prositi, naj nakažejo denar malezijski bolnišnici. 

Ray že nestrpno pričakuje 19. december: jutri mu bodo namreč odstranili kateter, saj trenutno ne sme niti urinirati, jemlje pa tudi zdravila proti erekciji, da se ne bi stvar še poslabšala.

Deli s prijatelji