TRAGIČNO

VIDEO: Mladi zvezdnik z jahto v skalo: za seboj je pustil noseče dekle

Objavljeno 26. september 2016 12.57 | Posodobljeno 26. september 2016 12.57 | Piše: S. U.

Zvezdnik lige MLB je bil star le 24 let.

MIAMI – Igralca (24) bejzbolske ekipe Miami Marlins Joseja Fernandeza so našli mrtvega. Usodna je bila očitno pomorska nesreča, ki je zahtevala tri življenja, saj so ladjo zvezdnika lige MLB našli nasedlo na grebenu. Preiskovalci na prizorišču tragedije niso našli sledi alkohola ali drog, po vsej verjetnosti je šlo le za splet nesrečnih okoliščin, pišejo ameriški mediji.

Njegova smrt je šokirala klub, nedeljska tekma proti ekipi Atlanta Braves je bila odpovedana. Fernandez se je rodil v Santa Clari na Kubi ter leta 2007 prebegnil v Združene države Amerike, svoj debi v najmočnejši bejzbolski ligi na svetu pa je v dresu Marlinsov doživel šest let kasneje. 

»Na mestu nesreče smo našli tri trupla. Dve sta plavali na vodi, eno se je nahajalo pod čolnom. Na žalost nihče ni preživel,« se je glasila izjava policije. V poročilu je še navedeno, da Fernandez ni bil pripet z varnostnim pasom. 

Navijači po svetu kot tudi njegovi soigralci so se prek družabnih omrežji že poklonili preminulemu športniku. Guverner Floride, Rick Scott, je na twitterju objavil Fernandezovo fotografijo in pod njo napisal: »Imel sem priložnost spoznati Fernandeza leta 2014. Molimo za njegovo družino in Miami Marlinse.«

Omenimo še, da je pokojni Fernandez pred nekaj dnevi na twitterju objavil fotografijo svojega nosečega dekleta ...

 

 

Deli s prijatelji