SKRIVNOSTNO IZGINOTJE

VIDEO: Kaj se je zgodilo Ibrahimoviću?

Objavljeno 22. julij 2016 16.14 | Posodobljeno 22. julij 2016 16.14 | Piše: T. Pa.

Oboževalci so bili ob posnetku zelo začudeni.

Pred kratkim je slavni nogometaš Zlatan Ibrahimović na instagramu objavil video, kjer na peščeni plaži razkazuje svoj nogometni talent. Posnetek pa je med njegovimi oboževalci izzval kar nekaj nemira. Spraševali so se namreč predvsem dvoje: zakaj je Ibrahimović še vedno na počitnicah, medtem ko so njegovi kolegi že na treningih kluba Manchester United, in kam so izginile njegove tetovaže.

Z odgovorom na prvo vprašanje jim je postregel Jose Mourinho, ko je v izjavi za javnost razložil, da je vsak igralec drugačen in ima zato drugačne potrebe, poroča Mirror. Večja skrivnost pa je to, kaj se je zgodilo z njegovimi poslikavami po telesu.

Leta 2015 so namreč Ibrahimovića slikali zgoraj brez, njegovo telo pa je bilo popolnoma prekrito z napisi. A tetovaže so bile le začasne: na telo si je dal napisati imena petnajstih ljudi, ki živijo v revščini. S tem je želel izpostaviti težavno situacijo, v kateri živijo nekateri: »Na svojem telesu sem imel petnajst začasnih tetovaž, imen resničnih ljudi, ki trpijo zaradi lakote. Tetovaž zdaj ni več, ljudje pa so še vedno. Upam, da jih skozi mene lahko vidite.«

Ibrahimović ima sicer tudi nekaj pravih tetovaž, ki pa zaradi lege na telesu na posnetku niso vidne.

Deli s prijatelji