POD KOŠI

VIDEO: Huda kri, brce in incidenti v Domžalah

Objavljeno 08. maj 2015 17.30 | Posodobljeno 08. maj 2015 17.34 | Piše: T. L.

Nešportni zaključek košarkarske tekme med Domžalami in Olimpijo. V zadnjih šestih minutah kar trije fizični obračuni.

DOMŽALE – V drugi tekmi četrtfinala lige Telemach je bilo vroče na četrtkovi povratni tekmi med Helios Sunsi in Union Olimpijo. Domžalčani so bili boljši od Ljubljančanov z 72 : 69 in jih tako izločili v četrtfinalu lige Telemach. Lani smo poročali o incidentu, ko je košarkarskega sodnika udaril pevec Zoran Predinimage.

 

Tekma je bila burna, v polni dvorani se je igral boj za zmago do zadnje sekunde. Pritisk je storil svoje in prišlo je tudi do vroče krvi. Ne med navijači, ampak košarkarji. Ljubljančane je razburila odločitev sodnika, ki je Marku Marinoviću dosodil osebno napako nad Juretom Pelkom. In to ob nedoločenem izidu.

Marinović je nejeverno stekel na drug konec igrišča in se dramatično vrgel po tleh. Ko pa ga je po protestih sodnik še izključil, je izgubil živce. In skoraj obračunal s klopjo Domžalčanov. Na srečo so ga ustavili, ob odhodu z igrišča pa je besno brcnil v oglasni pano ob igrišču. A s tem incidentov še zdaleč ni bilo konec. 

Zadnjemu sodnikovemu pisku ni sledilo veselje zmagovalcev, ampak umirjanje strasti, saj so igralci obeh ekip morali posredovati v novem incidentu.

Po zadnjem sodinikovem žvižgu nov incident. (Vir: Youtube)

V šestih minutah so igralci poskrbeli za kar nekaj incidentov, ne spreglejte pa tretje in pete minute. (Vir: Youtube)

Deli s prijatelji