EVFORIJA

VIDEO: »Doživel sem že tisoče orgazmov, a enega ne bom nikoli pozabil«

Objavljeno 15. junij 2014 09.23 | Posodobljeno 15. junij 2014 09.23 | Piše: S. N.

Nogometna mrzlica: eni v pričakovanju skupinskega orgazma, drugi se slačijo.

Andressa Urach.

Svetovno nogometno prvenstvo v Braziliji se je komaj začelo, pa so svetovni mediji in spletna omrežja že polni različnih neverjetnih zgodb in zgodbic. In medtem ko je nedavna raziskava na Hrvaškem pokazala, da so se zaradi žogobrca moški pripravljeni odreči seksu, se je v imenu nogometne žoge orgazmu pripravljen odpovedati tudi eden najbolj priljubljenih italijanskih pornoigralcev Rocco Siffredi. Izjavil je namreč, da se seks ne da primerjati s kolektivnim orgazmom, do katerega pride ob zmagi na največjem nogometnem tekmovanju.

Rocco se je namreč odločil, da se bo vzdržal telesne ljubezni in na tako podprl italijansko reprezentanco, posnetek pa je objavil na svojem facebooku. In s tem nekaj naredil tudi za samopromocijo, lahko dodamo. »Fantje, doživel sem že tisoče orgazmov, ampak enega ne bom nikoli pozabil. Tistega, ki sem ga dočakal skupaj z vami. Se spomnite, ko smo zmagali na svetovnem prvenstvu leta 2006? Da bi se tak skupinski orgazem znova zgodil, sem se pripravljen odpovedati svojim orgazmom.«

Italijani se bodo na zelenici prvič pomerili v soboto zvečer proti Angležem.

Tudi Portugalci, natančneje Cristiano Ronaldo, imajo svojo navijaško kraljico, in sicer miss bumbum, ki sicer sliši tudi na ime Andressa Urach. Odločila se je, da se bo preizkusila v vlogi novinarke, saj je želela intervjuvati Christiana. Naj spomnimo, da je nekoč Andressa trdila, da je imela spolne odnose z nogometašem, kar pa je ta na twitterju zanikal. 

Deli s prijatelji