HVALA MAMA!

Vasilij Žbogar: z mamo do olimpijskih iger

Objavljeno 26. junij 2016 20.15 | Posodobljeno 26. junij 2016 20.15 | Piše: A. K.

Življenje športnika je povezano z izjemnimi preizkušnjami, v takšnih trenutkih pa je pomembno, da imaš ob sebi nekoga, ki mu lahko brezpogojno zaupaš.

OKS se je pred olimpijskimi igrami Rio 2016 pridružil projektu Hvala, mama. Foto: Olympic.si

Mame športnikov vedo, koliko žrtvovanja je potrebno, da bi bili njihovi otroci zadovoljni in uspešni. Življenje športnika je povezano z izjemnimi preizkušnjami, v takšnih trenutkih pa je pomembno, da imaš ob sebi nekoga, ki mu lahko brezpogojno zaupaš. Tega se dobro zaveda tudi naš najboljši jadralec Vasilij Žbogar, ki pravi, da je mama Dragica njegova največja navijačica. »Ob koncu dneva jo bolj kot to, kako mi je šlo na regati, zanima, ali sem lačen, ali me zebe, ali sem zdrav. Pač stvari, ki so mamam zelo pomembne,« je povedal Vasilij, ki se strinja s sloganom letošnje kampanje Olimpijskega komiteja Slovenije, da te lahko samo močna oseba naredi močnega. 

Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.

image

 

Deli s prijatelji