ZDRAHE

V Srbiji izsiljujejo slovenskega trenerja Stojanovića

Objavljeno 17. julij 2013 12.33 | Posodobljeno 17. julij 2013 12.36 | Piše: S. U.

Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance se je ob selitvi v novi klub že znašel v težavah.

Slaviša Stojanović.

BEOGRAD – Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Slaviša Stojanović se je ob selitvi k beograjski Crveni zvezdi že znašel v težavah. Razlog – provizija zaradi prestopa k nekdanjemu evropskemu klubskemu prvaku. Vodstvo srbskega nogometnega velikana je namreč sklenilo, da ovadi novinarja Dejana Anđusa, saj je ta od trenerja Slaviše Stojanovića v torkovih jutranjih urah zahteval 12.000 evrov, ker je menda on vodstvu kluba ponudil našega nekdanjega selektorja.

Predlagal ga je pravzaprav taksist Miško

»Dragan Džajić je bil proti, da za trenerja pride Stojanović, imel je svoje zlatiborske kombinacije. Slaviša Kokeza je iz osebnih razlogov predlagal Dragoljuba Bekvalca, Slavišo pa meni moj družinski prijatelj, taksist Miško. Sledil je moj odhod do podpredsednika vlade Aleksandra Vučića, ki ga poznam, zato sem mu predlagal to rešitev. Šele zatem je bil Stojanović vabljen na sestanek v Beograd,« je Anđus v svoji oddaji na programu KCN komentiral omenjene govorice, ko je bil njegov gost podpredsednik rdeče-belih Nebojša Čović.

Slavišo Stojanovića je meni predlagal moj družinski prijatelj, taksist Miško.

Kdo si zasluži menedžersko provizijo?

»Poslal sem mu sporočilo, s katerim sem ga želel opomniti, naj ne pozabi, kdo so njegovi pravi prijatelji, in naj se ne uklanja novim. Jaz sem njegova nogometna mama,« pa so bile novinarjeve bombastične besede Čoviću, ko je pogovor nanesel na domnevni grozilni esemes Stojanoviču.

Po Anđusovih besedah si Miško za svojo pobudo zasluži menedžersko provizijo. Prav zato sta se z našim nekdanjim selektorjem srečala v hotelu M.

Anđus je sicer v oddaji najavil, da bo tudi Stojanović kmalu gost njegove oddaje.

Deli s prijatelji