SREČKO

Usain Bolt preživel nesrečo na Jamajki

Objavljeno 11. junij 2012 14.17 | Posodobljeno 11. junij 2012 14.17 | Piše: D. P., STA

Atlet se počuti dobro in počiva.

Usain Bolt nima zvezdniških muh

KINGSTON – Uradno najhitrejši človek Usain Bolt se je za volanom svojega prestižnega vozila v nedeljo zjutraj na rodni Jamajki zapletel v manjšo prometno nesrečo. Šprinter jo je v nesreči odnesel brez poškodb, zvita je bila le avtomobilska pločevina.

Z zabave

Bolt je ponočeval, menda se je vračal z zabave, ko je v prestolnici Kingston izgubil nadzor nad črnim avtomobilom znamke BMW ter se po informacijah policije zaletel v varovalno ograjo. Nesreča se je zgodilo okrog 5. ure zjutraj po tamkajšnjem času.

Powell pomirjujoče

Na kraju nesreče se je znašel tudi šprinterski kolega Asafa Powell, ki je sicer potoval z drugim avtom. »Z mojim prijateljem in rojakom je po trku vse v najlepšem redu,« je Powell sporočil na twitterju.

Boltova tiskovna predstavnica Carole Beckford je za CBC Sport povedala: »Ni bilo poškodovanih. Bolt je dobro in že počiva doma.«

Ne prvič

Medtem ko je zelo prepričljiv na atletskih prizoriščih, pa je Bolt očitno veliko manj vešč vožnje avtomobila. Leta 2009 je bil prav tako udeležen v prometni nesreči, ko je z avtomobilom zletel v obcestni jarek in se pri tem tudi poškodoval.

Deli s prijatelji