TRAGEDIJA

Umrli navijač BiH delal v Ljubljani, njegovo dekle v solzah

Objavljeno 17. oktober 2013 18.22 | Posodobljeno 17. oktober 2013 15.47 | Piše: D. P.

Spoznala sta se letos na tekmi BiH – ZDA, načrtovala pa sta, da se prihodnje leto na svetovnem prvenstvu v Braziliji poročita.

Poroke ne bo, Denisa žaluje.

BOSANSKA KRUPA, LJUBLJANA – Bosno in Hercegovino je v solze pahnila tragedija treh navijačev nogometne reprezentance, Hasiba Mahmića, Almirja Kasumovića in Vildana Pehlića. Umrli so v prometni nesreči na Poljskem ob vrnitvi v domovino s tekme Litva – BiH.

Denisa v solzah

»Moja ljubezen, toliko sem ti še hotela povedati. Toliko sem še želela preživeti s tabo. Zdaj pa ti sporočam le to, da sem ti prisegla večno ljubezen … Nimam besed, ki bi opisale mojo bolečino. Prehitro si me zapustil,« je zapisala Denisa Siočić, ki je ostala brez fanta in bodočega moža. Hasib je umrl v prometni nesreči, v času tragedije pa je bil za volanom.

Poroka v Braziliji

Spoznala sta se letos na tekmi BiH – ZDA, načrtovala pa sta, da se prihodnje leto na svetovnem prvenstvu v Braziliji poročita.

Delal v Ljubljani

Kot kažejo spletni podatki, je Hasib delal v Ljubljani, v Sloveniji pa se je preizkušal tudi v nekaterih nogometnih klubih. Nosil je dres ND Ilirije in Svobode, bil je tudi član primorskega ŠD Škou.

 

Deli s prijatelji