OPORA

Tinina mama spregovorila o nadaljevanju kariere

Objavljeno 26. marec 2015 11.29 | Posodobljeno 26. marec 2015 11.30 | Piše: D. P.

Hčerko sta v Meribelu spodbujala tudi mati Sonja in oče Ferdo.

Tina Maze.

MERIBEL – V Meribelu sta za svojo starejšo hčer Tino navijala tudi mati Sonja in oče Ferdo Maze. »Boj je bil ogorčen. Nohti so ostali, Tina pa je tudi pokazala, iz kakšnega testa je,« je mati Sonja pozorno spremljala nastope Tine. 

»Ponosni smo nanjo. Ne glede na vse. Smo pa si nadvse želeli, da ji uspe,« je priznala mati Sonja, ki je z zastavo družbo delal mož Ferdo, v Meribel pa je prišel tudi Tinin bratranec Klemen. »V času finala svetovnega pokala se sploh nismo videli. Imeli smo dogovor, da pokliče, če kaj potrebuje. Sicer pa ima svojo ekipo, ki ima ustaljen ritem in urnik,« je pojasnila mati Sonja.

Na svoj račun je družina prišla šele v nedeljo, ko so se njeni člani naposled le sešli. »Po koncu svetovnega prvenstva je dva dni preživela v Črni, sicer pa je bolj ali manj vse leto ni,« smo še izvedeli od Tinine mame, ki še tudi ne ve, ali bo Tina nadaljevala svojo športno pot.

»To bo njena odločitev,« je odvrnila in še dodala, da je Tina tudi v zasebnem življenju takšna, kot jo pozna javnost. »Prava borka je, radi jo imamo.«

Deli s prijatelji