SPEKTAKEL LETA

Ste pripravljeni na rokometni dvoboj v Stožicah?

Objavljeno 13. marec 2017 18.27 | Posodobljeno 13. marec 2017 18.27 | Piše: T. Pa.

Vstopnice za ogled bronastih rokometašev bodo od jutri v redni prodaji.

LJUBLJANA – Jutri se začenja redna prodaja vstopnic za rokometni spektakel leta v Stožicah – dvoboj med bronastimi Slovenci in evropskimi prvaki Nemci v kvalifikacijah za EP 2018, ki bo na sporedu 3. maja ob 20.00.

Za dvoboj med Slovenijo in Nemčijo vlada izjemno zanimanje, kar dokazuje podatek, da je bilo v predprodaji prodanih že več kot 1500 vstopnic. Vsi športni ljubitelji lahko od jutri vstopnice kupijo prek prodajne mreže mojekarte.si in vseh njenih prodajnih mest ter na bencinskih servisih Petrol, in sicer od 5 EUR dalje.

Posebna ponudba, ki velja samo do konca tega tedna – vstopnice za tribuni A in C na zelenem ringu, ki veljajo za najboljše v dvorani, si lahko zagotovite 2 EUR ceneje. Ob nakupu na spletnem portalu www.mojekarte.si je treba vpisati posebno promocijsko kodo bron14.

Rokometna zveza Slovenije je cenejši ogled tekme pripravila tudi za družine – vstopnice za družinski sektor so na voljo že po 12 EUR za enega starša oziroma 24 EUR za dva ter eno ali dve brezplačni vstopnici za otroka do desetega leta. Število sedežev je omejeno, pri vstopu na tribuno pa bo potekalo tudi preverjanje starosti otrok.

 

 

Deli s prijatelji