NI JIH VEČ

Šok v klubu: čistilka očistila avtograme nogometnih legend

Objavljeno 19. avgust 2016 16.20 | Posodobljeno 19. avgust 2016 16.21 | Piše: STA, A. K.

Amaterski bavarski nogometni klub je izgubil neprecenljive spominke, avtograme slavnih nogometnih oseb, kot so Pep Guardiola, Manuel Neuer in Jürgen Klopp.

Tudi sami imate lahko vedno urejen dom.

Krivec je po vsej verjetnosti preveč vestna čistilka, ki je steklo, na katerem so bili podpisi, zdrgnila do briljantnega sijaja. Podpisi so bili zbrani na vitražu z grbom kluba in shranjeni na posebnem VIP-mestu v klubu.

»Ko sem videla, da podpisov ni več, sem najprej mislila, da sanjam. Nato pa me je skoraj kap,« je dejala tajnica v klubu Susanne Boehm, ki je prepričana, da ve, kdo je krivec. »Pred kratkim smo zamenjali čistilno službo. Glede na to, da so imeli mladinci pred kratkim v klubskih prostorih manjšo zabavo, je punca verjetno mislila, da je bilo to delo navihanih mladih nogometašev.«

Klub je že navezal stik z Bayernom iz Münchna, ki je obljubil pomoč, vprašanje pa je, kdaj bosta na Bavarsko spet prišla Klopp, ki dela v Liverpoolu, in Guardiola, zdaj glavni trener Manchester Cityja. »Poskušali bomo popraviti napako, vendar zadeva nikoli več ne bo originalna,« je dodala obupana tajnica.

Nogometni klub Weiden nastopa v severni bavarski ligi oziroma petem rangu tekmovanja v Nemčiji.

Deli s prijatelji