NBA

Shaq igral košarko z otroki

Objavljeno 28. maj 2016 20.21 | Posodobljeno 28. maj 2016 20.21 | Piše: Ro. S.

Zvezdnik ameriške košarkarske lige NBA Shaquille O‘Neill se je sproščeno družil z otroki ter odigral ulično tekmo.

Shaq se je sproščeno zabaval z otroki.

GAINESVILLE – Policisti so na Floridi prejeli klic, da se otroci na ulici preglasno igrajo.

Policist Bobby White je odšel na kraj dogodka. Kar je našel, ga je presenetilo. Otroci so razposajeno igrali košarko na ulici, brez kakršnih koli izgredov. Policijska kamera v vozilu je posnela, kako je policist nato odigral hitro igro košarke z njimi ter jim polepšal dan. Policijska postaja je posnetek objavila tudi na facebooku in požela ogromno pohval ter več kot 14 milijonov ogledov. Sporočilo posnetka je bilo, naj otroci ostanejo otroci, policisti pa bodo še naprej preganjali prave kriminalce.

Med tistimi, ki so si ogledali posnetek, se je znašel tudi nekdanji zvezdnik ameriške košarkarske lige NBA Shaquille O'Neill. Odločil se je, da se bo v nedeljo po objavi oglasil na policijski postaji, ki je posredovala, ter pomagal policistu pri naslednji igri košarke, saj je White otrokom pri prvem posredovanju obljubil, da bo naslednjič s seboj pripeljal policijske okrepitve ter da bodo odigrali pošteno tekmo.

Shaq se je s policisti odpravil na teren ter več kot prijetno presenetil otroke. Odigrali so igro ter se fotografirali z NBA-zvezdo. Otroci si bodo ta dan zagotovo zapomnili do konca življenja.

Na posnetku si oglejte prijetno presenečenje, ki ga je Shaq pripravil otrokom:

Deli s prijatelji