ZVEZDNIK

Še dobro, da ga ni v Braziliji

Objavljeno 23. junij 2014 18.50 | Posodobljeno 23. junij 2014 18.51 | Piše: E. B.

Medtem ko Angleži obupujejo v Braziliji, se njihov nekdanji kapetan John Terry sprošča v Grčiji.

Prvič po zelo dolgem času John Terry angleško ekipo, sicer skrajno razočarano moštvo, spremlja na televizijskem zaslonu: zvezdnik nogometnega kluba Chelsea in nekdanji kapetan angleške reprezentance z družino trenutno počitnikuje v Grčiji, in če gre verjeti vtisom s številnih, na instagramu objavljenih fotografij, 33-letniku žogobrcarsko vznemirjenje prav nič ne manjka.

Zasluženi oddih

Terry je zapustil reprezentanco leta 2012, ko se je znašel sredi kazenskega postopka zaradi domnevnega rasističnega zmerjanja nekdanjega igralca kluba Queens Park Rangers Antona Ferdinanda. Čeprav se je pred prvenstvom pojavila možnost, da bi ga selektor vendarle lahko vključil v angleško ekipo, so se na častne obrambne položaje uvrstili štirje drugi igralci. Terryju je tako preostal le ljubi Chelsea, pri katerem igra že od leta 1998, a če se že ni mogel udeležiti nogometnega spektakla na drugem koncu luže, si je vsaj lahko privoščil zasluženi oddih. Tam te dni nadvse uživa z ženo Toni in otrokoma, očitno pa je zelo priljubljen tudi pri domačinih na Kefaloniji, s katerimi pogosto preživlja družabne večere in se fotografira.

In kot kaže, sta tudi Toni in John premostila težave, zaradi katerih bi se slovita zakonca 2010. skorajda razšla. Takrat so se namreč pojavile govorice, da naj bi Terry ljubimkal z nekdanjim dekletom Wayna Bridgea, nekdanjega zvezdnika Chelseaja in Manchester Cityja: sodišče je tabloidom potem izreklo prepoved objavljanja domnevnih neresnic, Bridge pa se je tistega leta zaradi trenj na zelenici in pritiskov javnosti umaknil iz angleške reprezentance, letos pa se je dokončno poslovil od profesionalnega športa. 

Deli s prijatelji