VISOKI STROŠKI

Schumacherjeva žena za milijone prodala luksuz

Objavljeno 04. marec 2015 19.05 | Posodobljeno 03. marec 2015 22.39 | Piše: S. U.

Stroški Michaelovega zdravljenja segajo do 14 milijonov evrov.

GLAND – Legendarnemu vozniku formule 1 Michaelu Schumacherju se je po smučarski nesreči pred 14 meseci življenje obrnilo na glavo. Med smuko zunaj urejenega smučišča je padel in z glavo udaril ob kamen. Po mesecih kome naj bi se nekdanji dirkaški prvak poskušal postaviti na noge. A vendar Michael, potem ko so ga prepeljali v njegov dom v Švici, okreva le počasi. Nemec ne more govoriti, je nepokreten, samo na trenutke se zaveda dogajanja okoli sebe. Stroški njegovega zdravljenja so zato vsak dan višji.

Čeprav je v svoji športni karieri pridobil pravo bogastvo, je žena Corinna Schumacher zdaj prodala zasebno letalo za 34,4 milijona evrov in tudi luksuzno nepremičnino v Trysilu na severu Osla na Norveškem, za katero je iztržila 2,8 milijona evrov.

Stroški zdravljenja so se namreč povzpeli že do vrtoglavih 14 milijona evrov, še pišejo nemški mediji. Corina je večino denarja vložila v prenovo doma, ki je namenjen predvsem Michaelovemu okrevanju. Zanj skrbi ekipa 15 vrhunskih zdravnikov pod vodstvom profesorja Jeana-Francoisa Payena, ki ga je operiral po nesreči.

Deli s prijatelji