VRHUNSKI ŠPORTNIKI

Razkrito ozadje: seksa na turnirjih ne manjka

Objavljeno 28. maj 2015 23.58 | Posodobljeno 28. maj 2015 23.58 | Piše: T. L.

Trenerjevih navodil, naj pred velikim preizkušnjami ne seksa, vzhajajoča zvezda tenisa ne upošteva. Pravi, da imajo vrhunski igralci ogromno deklet.

Nick Kyrgios.

Avstralski tenisač Nick Kyrgios (20) je razburkal svetovno (in ne le teniško) javnost z intervjujem, ki ga je dal za revijo GQ Australia. V intervjuju je priznal, da sploh ne upošteva trenerjevih navodil glede seksa, in odkril, da se na turnirjih dogaja marsikaj vročega ... 

Nick, ki je nedavno v Madridu premagal tudi Rogerja Federerja, je po prvem krogu Rolanda Garrosa spregovoril o 'prepovedani temi' – seksu. V vrhunskem športu sicer velja pravilo, da se športniki pred velikimi dogodki vzdržijo seksa. To pa ne velja za Nicka. Poleg tega je priznal, da mu dejstvo, da je teniška zvezda, precej pomaga pri spolnem življenju.

V garderobah napeto kot na terenu 

»To je zagotovo velika prednost. Potuješ po svetu, delaš to, kar imaš rad, torej igraš tenis. Če to še ni dovolj, pa je jasno, da imajo vsi vrhunski teniški igralci spotoma veliko deklet,« pravi Kyrgios. Dejal je še, da se v garderobah veliko dogaja, da pa so igralci pri tem zelo previdni, saj se lahko novice o dogajanju za zaprtimi vrati hitro razširijo do medijev. 

Deli s prijatelji