PO TEKMI

Prevc razočaral: klicala ga je, on pa nič

Objavljeno 12. november 2017 17.24 | Posodobljeno 12. november 2017 17.24 | Piše: A. K.

»To bi moral biti najlepši dan v mojem življenju.«

Peter po tekmi ni bil najboljše volje.

Letošnja sezona se za Petra Prevca ni začela najbolje, njegovi rezultati so daleč od tistih, ki smo jih vajeni od enega najboljših smučarskih skakalcev. Oboževalci se že dlje časa sprašujejo, kaj se dogaja s Petrom, ki mu v zasebnem življenju cvetijo rožice in je še vedno do ušes zaljubljen v svojo Mino, ena od njegovih najbolj gorečih oboževalk pa je priznala, da jo je Peter po tekmi v Klingenthalu hudo razočaral.

Mladenka ga sicer ne obsoja, saj se zaveda, da morajo biti športniki osredotočeni na zastavljene cilje, je pa prizadeta, ker ji Peter kljub gorečemu vzklikanju in prošnjah ni namenil niti avtograma. »To bi moral biti najlepši dan v mojem življenju. Peter me je malce razočaral, saj se ni niti nasmehnil, ni imel časa za fotografijo, pogovor ali avtogram. Prosila sem ga za fotografijo, pa me je le pogledal in odkorakal proč,« je zapisala pod posnetkom na instagramu in dodala, da mu kljub vsemu želi veliko življenjskih uspehov, saj je njen junak.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 

 

Deli s prijatelji