GROZLJIVO

Policija pri Schumacherju, slišali so se kriki

Objavljeno 25. november 2014 14.21 | Posodobljeno 25. november 2014 14.21 | Piše: A. L.

Ralf naj bi porabo Cori omejil na osem tisoč funtov, kar je sodu izbilo dno.

Brat Ralf in oče Rolf

Na domovanje mlajšega brata Michaela Schumacherja Ralfa je prišla policija, saj so prejeli prijavo soseda, da se iz hiše, kjer živi z ženo Coro, s katero se sicer ločujeta, slišijo kriki. Možje v modrem so hitro prispeli na kraj in ugotovili, da sta se spopadla, poroča Mirror. Na policiji so razkrili, da poteka preiskava zaradi družinskega nasilja. 

Cora (37) in Ralf (39) sta poročena 13 let, novica o razhodu pa je v javnosti zadonela pred dvema mesecema. Sedemintridesetletnico so sicer na nekaterih družabnih omrežjih označili za »sponzoriranko«.

Omejitev porabe

Sodu naj bi izbilo dno, tako piše Mirror, ko naj bi ji Ralf omejil porabo na osem tisoč funtov mesečno. Zdaj naj bi oba najela vplivne odvetniške firme, da se bojujejo za njune interese. Kljub bitki odvetnikov naj bi ji Ralf prepustil milijon funtov vredno domovanje v nemškemu Bergheimu. V zameno za to Cora ne sme uporabljati počitniških vil v Salzburgu, St. Tropezu niti katerega koli drugega posestva v bližini Düsseldorfa.

Ralfovo premoženje ocenjujejo na 150 milijonov funtov, po Evropi pa naj bi imel še več nepremičnin.

Sin David (13) naj bi nadaljeval življenje z mamo, ki se pritožuje, da jo poskuša kmalu bivši mož opehariti. Kot razlog je navedla, kako Ralf ravna s premoženjem: vedno ko pogreša svojega psa, pošlje ponj zasebno letalo.

Deli s prijatelji