ARETACIJA

Olimpijski prvak pijan razbijal v hotelu in zbrcal gosta

Objavljeno 18. september 2012 10.24 | Posodobljeno 18. september 2012 10.26 | Piše: A. K.

Dvakratni olimpijski prvak v deskanju na snegu je pregloboko pogledal v kozarec in razbijal po hotelski sobi.

White je zmagovalec v snežnem kanalu tako na igrah v Torinu leta 2006 kot Vancouvru leta 2010.

NASHVILLE – Američan Shaun White se bo moral zagovarjati pred sodnikom, potem ko ga je policija aretirala zaradi opitosti in vandalizma po incidentu v hotelu. White je po besedah uslužbenca v hotelu sprožil požarni alarm in razbil telefon, hotelsko osebje pa je moralo evakuirati vse goste hotela, so potrdili pri mestni policiji v Nashvillu.

Rdečelasi White je domnevno skušal pobegniti s taksijem, vendar mu je to preprečil eden od gostov, ki je zaustavil taksista in mu povedal, da bo poklical policijo. Ko je White slišal, o čem govorita, je domnevno brcnil gosta in zbežal peš.

Gost je nato stekel za Whitom, ga lovil in se med tekom zaletel vanj, tako da se je deskarski šampion zvrnil na tla in pri tem z glavo udaril v ograjo. Prepeljali so ga v lokalno bolnišnico, da so mu oskrbeli rano.

Ker White, zmagovalec v snežnem kanalu tako na igrah v Torinu leta 2006 kot Vancouvru leta 2010, ni želel priznati, da je storil kazenski prekršek in podpisati izjave, ga je morala policija aretirati zaradi vandalizma in opitosti. 

Deli s prijatelji