TRAGIČNO

Odbojkarski svet v šoku: umorjena Ingrid Visser

Objavljeno 27. maj 2013 18.40 | Posodobljeno 27. maj 2013 18.40 | Piše: S. U.

Legendarno odbojkarico in njenega partnerja našli zakopana v nasadu limonovca.

Ingrid Visser.

MURCIA – Nizozemska je v šoku. V Španiji so našli umorjeno legendarno odbojkarico, 35-letno Ingrid Visser (evropsko prvakinjo z reprezentanco Nizozemske že leta 1995), ki se je skupaj s partnerjem odpravila na umetno oploditev v Murcio. Ker se po več dnevih nista vrnila domov na Nizozemsko, so njeni starši pričeli veliko iskalno akcijo.

Kdo je morilec?

Aretirani so bili štirje moške, od katerih je eden že bil izpuščen. Priprti ostajajo petintridesetletni Španec in dva državljana Romunije, stara sedeminštirideset in šestdeset let.

Policija molči

Španska policija je nato ob glavni cesti, ki vodi proti Murcii, natančneje ob nasadu limonovca, našla zakopani trupli, na katerih so bili vidni sledovi nasilja. Po poročanju francoske tiskovne agencije policisti o primeru še molčijo, informacije pa so skromne. Smrti zaenkrat še nista uradni, saj morajo družinski člani identificirati trupli, a policija ne dvomi o njuni identiteti.

Rekorderka po številu reprezentančnih nastopov

Odbojkarica Ingrid Visser je v zadnjih 18 letih pošteno zaznamovala odbojko v domovini ter postavila rekord po številu nastopov za izbrano vrsto. V Murcii, kjer je bila umorjena, je igrala med letoma 2009 in 2011.

Deli s prijatelji