SLADKE SKRBI?

Nosečniške govorice: kaj skriva Tina Maze

Objavljeno 06. oktober 2017 10.32 | Posodobljeno 06. oktober 2017 10.33 | Piše: N. F.

Da je blažena kot še nikoli, se sliši ob pogledu na Tino Maze. Z nežno energijo, ki je pred leti nismo bili vajeni, in s sumljivo široko srajco na nedavnem dogodku je naša šampionka sprožila govorice, da je noseča. Po vzoru Tanje Žagar o tej temi ne izgublja besed, a njena dejanja so dovolj zgovorna.

Na obrazu Tine Maze je opaziti posebno mehkobo in žar, ki ju do zdaj pri njej nismo bili vajeni. Tisti, ki jo spremljajo na družabnih platformah, so prepričani, da se je znašla v enem najlepših obdobij življenja, saj so zadnje mesece, odkar ni več osredotočena le na bele strmine, njene misli globoke, z zadnjo objavo, da je končno svobodna, pa namiguje na brezmejno srečo, ki jo običajno zaznamo pri bodočih mamicah. »Kadar ničesar ne pričakuješ od tega sveta, bo ves svet pripravljen, da ti nemudoma ustreže,« se glasi zadnja v vrsti izjav naše najboljše športnice vseh časov, ki je očarana tudi nad modrostmi velikega mirovnika Gandhija, še posebej pri srcu ji je tale: »Sreča je, ko je to, kar misliš, govoriš in delaš, v harmoniji.« Videti je, da se je Tina po napornih tekmovalnih sezonah povsem umirila, se poglobila vase in se posvetila ljudem in stvarem, ki jo najbolj osrečujejo, poleg tega pa je svoji čutni ženski plati dovolila priplavati na površje.

Ženstvena kot še nikoli

Tega ni mogoče opaziti le na nasmejanem, srečnem obrazu, temveč tudi na opravi, ki je bila v preteklosti strogo športna. Tina se namreč zadnje čase poigrava z različnimi vzorci, kroji in barvami, celo v krilu jo lahko vse pogosteje vidimo. Nazadnje, ko sta se z Ilko Štuhec veselili ob predaji sponzorske čelade, poleg tega pa je s črnim krilom kombinirala ohlapno belo srajco, ki je dajala vtis, da pod njo nekaj skriva. Ali je to res nosečniški trebušček, o katerem šepetajo in ugibajo številni, bo pokazal čas, vsekakor pa je Tina pripravljena, da se preizkusi tudi v materinski vlogi. Ob tem smo prepričani, da ne bo naredila podobne poteze, kot jo je Tanja Žagar, ko je izbrala eno izmed slovenskih ambulant, iz katere so se hitro razširile informacije, da je noseča. Glede na njeno ljubezen do Italije in korenine partnerja Andree Massija, bi se lahko na pregled odpravila k sosedom ali pa celo na Hrvaško. Če namigi zares držijo, si smučarka in pevka delita še eno skupno lastnost, obe se bosta naraščaja razveselili na sredini tridesetih, medtem ko sta očeta njunih otrok zakorakala v abrahama. Tina je že pred časom priznala, da bi neizmerno rada postala mamica, in če govorice držijo, se ji bo želja očitno že kmalu izpolnila.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 

Deli s prijatelji