NARAŠČAJ

Nogometaš Puyol postal oče

Objavljeno 27. januar 2014 11.00 | Posodobljeno 27. januar 2014 11.18 | Piše: K. C.
Ključne besede: Carles Puyol

V zvezi z manekenko Vanesso Lorenzo se mu je rodila hči Manuela.

Carles Puyol je poškodovan.

Španskemu nogometašu Carlesu Puyolu se je nasmehnila sreča. Njegova partnerica Vanessa Lorenzo je v petek rodila hčerko, ki so jo novopečeni starši poimenovali Manuela. Veselo novico je v soboto sporočil na družabnem omrežju twitter, nato pa so jo po drugih omrežjih sporočili še iz kluba FC Barcelona, v katerem igra kot branilec. Klub je seveda Puyolu čestital ob rojstvu hčerke.

»Z Vanesso sva zelo vesela, ker vam sporočava, da se je včeraj rodila najina prva hči Manuela,« je na twitterju zapisal španski branilec. Carles in Vanessa sta že pred rojstvom razkrila, da pričakujeta deklico. Sicer je o njuni zvezi malo znanega, saj sta svojo ljubezen dolgo skrivala pred javnostjo. Potrditev, da sta par, so španski mediji dobili januarja lani, ko sta se skupaj sprehodila po barcelonskih ulicah. Supermanekenka Vanessa pa je le par tednov, preden sta povedala, da pričakujeta prvega otroka, v intervjuju za špansko revijo Yo Dona navdušeno pripovedovala, kako si želi postati mati, in izjavila, da je prav Carles Puyol moški, s katerim si želi deliti preostanek svojega življenja. Zanosila je po manj kot letu dni sestajanja z nogometašem, saj je prepričana tudi, da bo odličen očka.

Vanessa se z manekenstvom ukvarja že od desetega leta

Pri 17 letih se je iz Barcelone preselila v Pariz, vendar je takoj po prihodu morala zapustiti francosko prestolnico in odleteti v London, kjer so se ji na stežaj odprla vrata v svet manekenstva. Na Otoku je sodelovala pri kampanji za blagovno znamko Pepe Jeans. Potem se je za tri leta preselila v Pariz, pogosto pa se je vračala v rodno Španijo k svoji družini.

Carles Puyol se je dan po rojstvu hčerke udeležil klubskega treninga, čeprav v nedeljo ni mogel igrati, saj okreva po poškodbi leve noge, ki jo je staknil v drugem polčasu proti Levanteju. Preden je spoznal Vanesso, je imel zvezo s še eno špansko manekenko. To je bila Malena Costa, za njo pa se je videval s starleto Giselle Lacouture

Deli s prijatelji