PROMETNA NESREČA

Nekdanji zvezdnik NBA osumljen uboja

Objavljeno 04. junij 2013 17.53 | Posodobljeno 04. junij 2013 13.38 | Piše: STA, S. U.

Mookie Blaylock je v obdobju med 1992 in 1999 igral za Atlanto, bil pa je tudi član ekip New Jersey Nets in Golden State Warriors.

Največji vtis je pustil v Atlanti, za katero je zaigral v obdobju med 1992 in 1999.

LOS ANGELES – Nekdanji košarkarski zvezdnik Mookie Blaylock se v bolnišnici v Atlanti zdravi po hudi prometni nesreči, ki jo je povzročil, policija pa je že spisala obtožnico zanj. Nazadnje košarkarja ekipe Golden State je obtožila uboja druge stopnje, za kar mu grozi enoletna zaporna kazen.

Udeleženec vikenda zvezd

Poleg kazni za uboj 43-letne ženske, ki je kot sopotnica sedela v kombiju, v katerega se je Blaylock s svojim kadilakom zaletel, čaka košarkarja še kazen za vožnjo po napačni strani ceste in vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, tako da se pričakuje, da bo dobil še nekaj pogojne zaporne kazni. Blaylock je že v preteklosti povzročal veliko težav v prometu, saj je prepogosto vozil pod vlivom alkohola ali drog. Tokrat za nesrečo menda niso bile krive prepovedane substance.

Šestinštiridesetletni Blaylock je za Atlanto igral v obdobju med 1992 in 1999, bil pa je tudi član ekip New Jersey Nets in Golden State Warriors. Na vikendu zvezd je svoje znanje pokazal leta 1994.

Deli s prijatelji