OVIRE

Na pokljuškem oviratlonu čista zmaga

Objavljeno 02. julij 2013 19.00 | Posodobljeno 02. julij 2013 19.00 | Piše: S. N.

Na devet kilometrov dolgi progi je 1480 udeležencev premagovalo 17 ovir.

POKLJUKA – Na drugem oviratlonu na Pokljuki se je z devet kilometrov dolgo progo, na kateri je bilo 17 ovir, spopadlo kar 1480 oviratloncev in oviratlonk, ki so navdušili s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo. Ne le da so se podali na osebni izziv, ki mu v Sloveniji ni para, pri njegovem premagovanju so, tako kot je za oviratlonce tudi prav, pomagali drug drugemu in s skupnimi močmi prispeli do cilja.

Številna znana imena

Že na startu jih je ob enkratnem vzdušju ogreval kondicijski trener Matej Cankar, navduševali pa so jih tudi številni znani obrazi. Smučarski skakalec Robert Kranjec se je na progo podal že v prvem valu, malo za njim je oviratlonce s premagovanjem ovir, kot se zanj spodobi, v smeh spravljal inštruktor fitnesa Srđan Mišić, v ekipi Fitzone je startal eden naših najboljših motokrosistov Klemen Gerčar, Rado Mulej je udeležence pozdravljal ob prihodu v cilj, na podelitvi pa sta reperske barve zastopala Trkaj in Challe Salle. Za odlično vzdušje na Pokljuki sta skrbela tudi judoist Sašo Jereb ter reper in WFC-borec Denis Porčič Chorchyp.

Donirali 1480 evrov

Piko na i izjemnemu dogodku je dodala podelitev čeka v vrednosti 1480 evrov, ki ga je generalnemu direktorju URI Soča mag. Robertu Cuglju predal predsednik Športnega društva Oviratlon Luka Ravnič. Tudi letošnji oviratlon je bil namreč dobrodelno obarvan, saj so organizatorji en evro od vsake prijavnine podarili za nakup projektorja za interaktivno tablo v bolnišnični šoli.

Deli s prijatelji