KESA SE

Modriću je žal za žaljivke na račun Skomine

Objavljeno 07. maj 2016 11.45 | Posodobljeno 07. maj 2016 11.45 | Piše: Mo. S.

Bo opravičilo zaleglo?

Luka Modrić.

MADRID Po tistem ko se je hrvaški nogometaš Luka Modrić na zadnji polfinalni tekmi lige prvakov sočno izrazil o slovenski materi sodnika Damirja Skomine, je očitno le ugotovil, da je ravnal narobe.

Tudi naši južni sosedje so medtem ugotovili, da je njegovo žaljenje sodnika pri nas vroča tema, ki jo je ostro obsodil tudi izvršni direktor Mednarodne mreže za antidiskriminacijo (FARE Network) Piara Powar.

Zaneslo ga je ...

Modrić je kaj kmalu spoznal, da se bo moral nekako odzvati tudi sam, in za Jutarnji list je vendarle povedal, da je šele ob ogledu posnetka spoznal, kako prostaško se je obnašal. Zaradi vzdušja na stadionu in pomembnosti tekme ga je malce zaneslo ...

»Iskreno povedano, sploh se nisem zavedal, kaj sem kričal. Zdaj mi je zaradi neprimerne reakcije in grde žaljivke zelo nelagodno, saj to sploh ni v moji navadi. Ne glede na napetost in živčnost v danem trenutku si tega ne bi smel privoščiti. Na igrišču se pove marsikaj in pri tem tudi ostane, a ne glede na vse moje dejanje ni bilo primerno. Zato se najprej opravičujem sodniku Damirju Skomini, pa tudi preostalim, zlasti tistim v Sloveniji, ki jih je užalil moj prostaški odziv,« se je milo pokesal.

Preberite več: VIDEO: Slovenskega sodnika Skomino je takole napadel hrvaški nasprotnik Jana Oblaka

Deli s prijatelji