JE TO KONEC?

Michael Schumacher zapušča bolnišnico

Objavljeno 29. marec 2014 13.06 | Posodobljeno 29. marec 2014 13.06 | Piše: A. L.

Minili so točno trije meseci, odkar se je ponesrečil nekdanji najboljši formulaš na svetu.

Michael Schumacher.

Zdravniki so povedali svoje: zelo malo verjetno je, da bo Michael Schumacher še kdaj odprl oči. A njegova žena Corinna Schumacher ne želi obupati. Po več mesecih vsakodnevne okoli 200 kilometrov dolge poti do Grenobla so člani družine očitno sprejeli odločitev, da bodo nezavestnega večkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 odpeljali domov. A ne umret. Kot poroča Daily Mail, bo v njihovem 25 milijonov funtov vrednem domovanju Corinna vzpostavila pravi medicinski studio, v katerem bodo imeli vse, kar Michael potrebuje. Za to bo namenila 10 milijonov.

Trije meseci so mimo

Naj dodamo, da so minili že trije meseci, odkar se je 45-letni Schumacher ponesrečil pri smučanju. Od takrat se še ni prebudil, njegova telesna teža pa usiha. Kot smo že poročali, je izgubil že 25 odstotkov teže, ki jo je imel pred nesrečo.

Izdaja

Družinski prijatelj je povedal, da upajo na čudež, sama Corinna pa bi, če ne bi poskusila vsega storiti, da povrne Michaela k življenju, to imela za izdajo. Kot je znano, Michaela neizmerno ljubi, v več intervjujih je dejala, da je tak partner, kot bi si ga lahko le želela. Podobno je o njej govoril tudi Michael.

Deli s prijatelji