PONOSNI

Messi bo počitnikoval pri sosedih, luksuza mu ne bodo zaračunali

Objavljeno 20. maj 2016 17.16 | Posodobljeno 20. maj 2016 17.18 | Piše: STA, Mo. S.

Kdaj bo slavni nogometaš prispel na Hvar, ni znano.

Lionel Messi.

ZAGREB – Za mnoge najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi bo julija prispel v vilo Sancta Domenica na Hvaru, je za hrvaške medije potrdil lastnik luksuznega objekta Slavko Gotovac. Messi prihaja na desetdnevne počitnice z družino, družbo naj bi jim delala družina njegovega soigralca iz Barcelone in hrvaškega reprezentanta Ivana Rakitića.

Hrvaški nepremičninski podjetnik Gotovac je potrdil, da so Messijevi ljudje rezervirali vilo za deset dni julija, a končno potrditev še čaka. Ni želel razkriti, kdaj naj bi slavni nogometaš prispel na Hvar.

Luksuz na kvadrat, in to brezplačno

Bogato opremljena vila Sancta Domenica se nahaja v kraju Sveta Nedjelja na južni strani otoka Hvara. Lani je Gotovac v njej gostil znanega hollywoodskega igralca Georgea Clooneyja. Za najmanj 3000 evrov dnevno je na voljo turistični objekt s petimi zvezdicami. »Pametna« vila ima pet spalnic, pet kopalnic, veliko kuhinjo in dnevno sobo, tri stranišča ter garažo s šestimi parkirišči. Na voljo je tudi center dobrega počutja, velnes s turško kopalnico, finsko savno in z masažnimi mizami in tuši, v današnji izdaji navaja Jutarnji list.

Ob vili tik ob morju so tudi zunanji džakuzi, bazen, vinska klet in pristajalna ploščad za helikopterje. Obstaja možnost priveza jahte v marini, ki je nedaleč od vile, in čolna v morju pred njo. Vila je varovana z videonadzorom in alarmnim sistemom.

Gotovac je dejal, da od Messija ne bo zahteval nikakršnega plačila za uporabo vile, ker mu je v čast, da lahko gosti največjega nogometaša vseh časov. »Če želijo kaj dati, naj dajo, če ne, pa tudi v redu,« je dejal Gotovac, ki je znan tudi kot navijač Barcelone in pogosti obiskovalec tekem na tamkajšnjem stadionu.

Deli s prijatelji