SPREMEMBE

Marija in Matija Šestak zaradi dojenčice v večje stanovanje

Objavljeno 06. september 2016 15.04 | Posodobljeno 06. september 2016 15.06 | Piše: P. P.

Ker je september in s tem rojstvo drugorojenke pred vrati in ker sta si ogledano stanovanje res želela, sta morala hitro prodati tistega v Dravljah.

Nov dom Šestakovih je čisto blizu ljubljanjskega atletskega stadiona 
v Šiški.

Zakonca Šestak, sveže upokojena atletinja, troskokašica Marija in atletski trener Matija sta se v minulem tednu preselila. Ker septembra pričakujeta drugo deklico, so si Šestakovi zaželeli prostornejše stanovanje, v katerem bosta lahko imeli triletna Tara in sestrica svojo sobo, Marija in Matija pa spalnico zase. Večje stanovanje sta najprej iskala v Draveljski gmajni, kjer sta živela doslej in jima je bližina vrtca, šole, trgovin in ljubljanske obvoznice zelo ustrezala, a ga nista našla. Nato pa ju je očaralo stanovanje v dvostanovanjski hiši v bližini atletskega stadiona ŽAK v Šiški, kjer je običajno dvakrat dnevno Matijevo delovno mesto. Ker je september in s tem rojstvo drugorojenke pred vrati in ker sta si ogledano stanovanje res želela, sta morala hitro prodati tistega v Dravljah. Tudi zaradi razumne cene sta ga prodala v enem samem dnevu! Novi dom Šestakovih je prostornejši, imajo tudi nekaj vrta, pa še do stadiona se bodo lahko odpravili kar peš.

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.« 

image

Deli s prijatelji