DVOMLJIVO

Luka Modrić v objemu plavolaske

Objavljeno 18. avgust 2013 13.20 | Posodobljeno 18. avgust 2013 13.21 | Piše: E. B.

Poročeni hrvaški nogometni zvezdnik se je znašel v težavah, ko so se na spletu pojavile njegove fotografije s čedno mladenko.

Po treningih in tekmah je čas tudi za sprostitev ... Foto:Twitter

V Los Angelesu naj bi pridno treniral, toda Luka Modrić je očitno našel tudi čas za zabavo. In menda ne tako nedolžno, kot so pred dnevi pokazale fotografije, na katerih se je hrvaški žogobrcar znašel v objemu privlačne svetlolaske. Kot se je izkazalo, je lepotica fotomodel in televizijska voditeljica Dajana Gudić, ki se je po naključju znašla v istem nočnem klubu kot nogometaš Real Madrida.

»Družim in fotografiram se s številnimi znanimi, še nikoli pa nisem doživela takih obsodb,« je po objavi in valu kritik pojasnila Dajana. »Med nama se ni zgodilo prav nič, jaz spoštujem Luko in njegovo družino – tako kot on spoštuje mene,« je še izjavila svetlolaska, ki se je pri štirinajstih z družino preselila v Cleveland, pozneje pa je sama odšla v Los Angeles, kjer si prizadeva za televizijsko in manekensko kariero, v prostem času se druži s slavnimi. Tako je nedavno naletela tudi na zabave željne nogometaše, posebno pa se je posvetila Luki, s katerim je pozirala v precej dvomljivih objemih. Fotografije je prek twitterja objavil Realov tiskovni predstavnik in tako pokazal, da priljubljeni nogometaši ne živijo le za treninge in tekme. No, očitno je pozabil, da so številni fantje poročeni in očetje.

Zanimivo, Luka, ki ga doma čakajo žena, sin in hči, je na svojem profilu objavil fotografije istega večera, a le tiste z druženja s soigralci v restavraciji, zabavo, ki je sledila, pa je morda hotel zamolčati ... 

Deli s prijatelji