LEDVIČNI KAMNI

Lionel Messi je zbolel

Objavljeno 09. februar 2016 10.08 | Posodobljeno 09. februar 2016 10.08 | Piše: STA, K. K.

Težave z ledvičnimi kamni so se pri Messiju prvič pokazale decembra na svetovnem klubskem prvenstvu.

BARCELONA – Zvezdnik Barcelone Lionel Messi v teh dneh prestaja zdravstveno terapijo, s katero mu pomagajo pri težavah z ledvičnimi kamni. Kot poročajo španski mediji, naj bi mu pomagali tudi z ultrazvočnimi terapijami.

Težave z ledvičnimi kamni so se pri Messiju prvič pokazale decembra na svetovnem klubskem prvenstvu. Zdaj bodo poskušali nogometašu pomagati z različnimi terapijami in s testi ugotoviti, kako resne so težave, je sporočil katalonski klub. Po nekaterih informacijah naj bi mu pomagali tudi z ultrazvočno terapijo, ki je učinkovita pri zmanjševanju oziroma drobljenju ledvičnih kamnov.

Messi naj bi se vrnil v moštvo do sredine povratne polfinalne tekme španskega pokala, toda tudi če ga še ne bo v postavi, to za blaugrano ne bo predstavljalo večjih težav, saj je prvo tekmo z Valencio dobila s 7 0.

Petkratni najboljši igralec na svetu je imel prvič resne težave z ledvicami decembra, ko je zaradi bolečin izpustil polfinalno tekmo s kitajsko ekipo Guangzhou Evergrande. V finalu proti River Platu je bil že v pogonu, njegova ekipa je proti klubu iz njegove države zmagala s 3 : 0, sam pa je prispeval prvi gol.

Deli s prijatelji