ŠPORTNI TURIZEM

Kako do vstopnic za OI v Sočiju

Objavljeno 05. marec 2013 12.09 | Posodobljeno 05. marec 2013 12.09 | Piše: R. T.

V Sloveniji vstopnice za zimske olimpijske igre v ruskem Sočiju (7. do 23. februar 2014) prodaja Kompas.

Prizorišče smučarskih tekem v tem hipu ni dostopno.

LJUBLJANA – Do zimskih olimpijskih iger v Sočiju je še 11 mesecev. Iz Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) so sporočili, da je vstopnice že možno kupiti pri uradnem prodajalcu olimpijskih vstopnic v Sloveniji, podjetju Kompas, d. d. Pri OKS olimpijskih vstopnic ne bodo prodajali. Zaradi omejenega števila vstopnic, ki jih je prejela Slovenija, vsem zainteresiranim za nakup predlagajo, da prošnjo za nakup čim prej pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Hokejske vstopnice na voljo maja

Ob tem na OKS opozarjajo, da vstopnic za hokejski turnir še ni mogoče kupiti, ker organizator iger v Sočiju (SOCOG) še ni pripravil urnika hokejskega turnirja. Ta naj bi bil znan v začetku maja. Šele takrat bo SOCOG nacionalnim olimpijskim komitejem, katerih ekipe bodo igrale v Sočiju, ponudil možnost nakupa vstopnic za tekme njihovih hokejskih ekip. Zaradi velikega zanimanja za hokejske vstopnice v Sloveniji vas bomo o možnostih nakupa redno obveščali.

Nakup pri uradnih prodajalcih

Slovenski državljani lahko vstopnice kupijo tudi od vseh drugih uradnih prodajalcev olimpijskih vstopnic v EU. Ob tem velja opozorilo, da naj jih zaradi velikega števila prevar pri nakupu vstopnic za olimpijske igre v Londonu kupujejo samo pri uradnih prodajalcih, ki jih je potrdil tudi SOCOG in jih najdejo na uradni spletni strani http://www.sochi2014.com/en/.
 

Deli s prijatelji