NAPAD

Johnson ustreljen: ustavilo se je vozilo, razlegli so se streli

Objavljeno 09. marec 2015 12.27 | Posodobljeno 09. marec 2015 12.27 | Piše: STA, T. L.

Chrisa Johnsona, igralca ameriškega nogometa, so v zgodnjih nedeljskih urah ustrelili v ramo.

Chris Johnson.

LOS ANGELES – Chrisa Johnsona, igralca ameriškega nogometa, so v zgodnjih nedeljskih urah ustrelili v ramo. Na Floridi je bil vpleten v streljanje iz mimovozečega vozila, v katerem je ena oseba umrla.

Priče so policistom povedale, da je vozilo ustavilo pri semaforju poleg vozila, v katerem je bil Johnson. Iz neznanega vozila so se nato razlegli streli. Johnsona so ustrelili v ramo, enega izmed potnikov v ramo, roko in nogo, voznika pa so ubili. Zdravstveno stanje nogometaša in druge žrtve je stabilno, preiskava dogodka še poteka.

Johnsonu se je pred kratkim iztekla pogodba z New York Jetsi, pred tem pa je igral za Tennessee Titans.

Johnson ni edini športnik, ki je bil vpleten v streljanje, več teh napadov se je v preteklih letih končalo s smrtjo. Brazilskega deskarja na vodi Ricarda dos Santosa je ustrelil vojaški policist. Ricardinho, kot so deskarja imenovali v Braziliji, je umrl po tem, ko je pristopil k moškima, ki sta slonela na avtomobilu pred njegovim domom. Zaprosil ju je, naj ne uporabljata drog v javnosti. Eden od moških je iz avta izvlekel orožje in ga trikrat ustrelil v prsi in trebuh.

Na ulicah Guadalajare so streli pokosili telovadca Jaimeja Romera. Družina je za njegovo smrt izvedela na družabnem omrežju. Poleg njega so našli tudi truplo njegovega prijatelja Raula Treja Santosa. Očividci so trdili, da sta se zapletla v prepir s skupino moških. Nekdo iz skupine je ustrelil oba fanta, nato pa so pobegnili z avtomobili.

Steva McNaira, nekdanjega NFL-napadalca, so našli mrtvega z več strelnimi ranami. Poleg njega so na njegovem domu našli še dvajsetletno Sahel Kazemi.

Deli s prijatelji