SIN

Iniesta v pričakovanju sina

Objavljeno 02. november 2013 17.02 | Posodobljeno 02. november 2013 17.03 | Piše: K. C.

Na twitterju je nogometaš Barcelone objavil, da z ženo znova pričakujeta ...

Andres Iniesta.

Španski nogometni velikan Barcelona bo kmalu dobil novega člana. Njihov igralec Andres Iniesta je namreč sporočil, da je njegova žena Anna Ortiz drugič noseča, znan pa je tudi spol njunega drugega otroka – rodil se jima bo sin.

Zakonca že imata enega otroka, in sicer hčerko, ki se jima je rodila 3. aprila pred dvema letoma, poimenovala pa sta jo Valeria. Vezni igralec Barcelone je novico o prihajajočem novem članu družine javnosti razkril pred dnevi, ko je na twitterju zapisal: »Zelo sva navdušena, ker z vami deliva veselo novico, da je Anna noseča. Valeria bo dobila bratca!«

Par ima že dveletno hčerko Valerio

Andres Iniesta in Anna Ortiz sta se zaljubila leta 2008, septembra 2010 pa sta že dobila prvega otroka. 8. julija lani sta se poročila. Poroka je bila razkošna, njuni sreči je prisostvovalo kar okrog 800 povabljencev, med njimi so bili seveda nogometaši Barcelone in drugih klubov – Lionel Messi, Samuel Eto'o, Xavi Hernandez, Shakirin Gerard Pique, Carles Puyol, David Villa, vratar Iker Casillas in številni drugi.

Katalonski 29-letni nogometaš je z Barcelono osvojil kar veliko lovorik, med njimi so trije naslovi v ligi prvakov. Lani jih je v polfinalu ustavil poznejši prvak Bayern. Iniesta je na svetovnem prvenstvu v Republiki Južni Afriki leta 2010 zadel zmagoviti gol v finalu in Španijo popeljal do prvega naslova svetovnega prvaka. Tako je postala prva evropska ekipa, ki je prvenstvo osvojila zunaj stare celine. V letih 2008 in 2012 pa se je s soigralci veselil naslova evropskega prvaka. Lani je bil razglašen za najboljšega vezista leta.

Prav v teh dneh pa bo svoj prvi rojstni dan praznoval Messijev sin Thiago. Njegov slavni očka, ki je tudi Unicefov ambasador dobre volje, je sinovo praznovanje izkoristil za ozaveščanje javnosti o težavah, ki pestijo najmlajše. Messi si prizadeva, da bi imeli vsi otroci enake možnosti za življenje: »Najlepše darilo v svojem življenju sem prejel novembra lani, ko se mi je rodil sin Thiago. Ob njegovem prvem rojstnem dnevu si želim, da se mi pridružite v prizadevanjih, da bi imeli vsi dečki in deklice na svetu enake možnosti za preživetje, rast in razvoj,« je pozval svoje oboževalce in se jim zahvalil za sodelovanje in podporo.

Deli s prijatelji