ZVEZDNIK

Ibra k umirajočemu dečku v Bosno ni šel, Nika ga je ujela v Bruslju

Objavljeno 23. oktober 2013 16.03 | Posodobljeno 23. oktober 2013 16.03 | Piše: K. K.

Mali Hajrudin si je v zadnjih dneh življenja zaželel, da bi ga nogometni zvezdnik obiskal.

Ibro v Bruslju.

BRUSELJ – Nogometni zvezdnik bosansko-hrvaških korenin Zlatan Ibrahimović, o katerem smo zadnje dni brali predvsem, ker za levkemijo obolelemu dečku Hajrudinu iz Sarajeva ni izpolnil največje želje, da bi ga obiskal, ampak mu je ponujal denar, se je včeraj pojavil v Bruslju. Malemu Hajrudinu zdravniki ne morejo več pomagati, pred žalostnim koncem pa si je zaželel samo, da bi srečal svojega nogometnega idola. Želja pa se mu (še) ni uresničila.

Ujela ga je Čukurjeva žena

Fotografije Ibrahimovića je sicer na svojem facebook profilu objavila žena raperja 6 Pack Čukurja Nika Marolt Čukur. »Ko na poti iz službe srečaš Ibrahimija,« je k fotografijam pripisala navdušena fotografinja, ki sicer stažira v evropskem parlamentu pri evropski poslanki Zofiji Mazej Kukovič. Avtobus z nogometnim zvezdnik je sicer menda ujela povsem po naključju, ko je šla domov »čez Jourdan«. Srečanje ji zavida celo nekdanja »sanjska ženska« Miša Mihaela Margan.

Jezna Hajrudinova mati

Spomnimo, Hajrudinova mati Amela je pred časom besna na Ibrahimovića, ki ni obiskal njenega sina, na facebook zapisala: »Zlatan ne bo prišel v Sarajevo in verjetno ima za to dober razlog. Njegovo odločitev moramo spoštovati. Moj Hajrudin noče dresa, saj ne bo imel priložnosti, da bi ga nosil in užival v njem. Ne potrebujemo denarja in daril. Če ne more priti, potem ne potrebujemo ničesar drugega, zlasti ne denarja. Naj ga ne pošilja. Ni mi uspelo in to me boli. Toda minilo bo, nisem jaz kriva.«

Deli s prijatelji