ROP

Hamšiku so na ulici spet ukradli uro

Objavljeno 18. februar 2013 11.33 | Posodobljeno 18. februar 2013 11.34 | Piše: R. T., STA

Da je Neapelj nevarno mesto, potrjuje nova smola nogometnega zvezdnika Mareka Hamšika.

NEAPELJ – Slovaški nogometaš Marek Hamšik je bil žrtev drznega in oboroženega ropa v Neaplju, kjer igra za tamkajšnji klub iz prve italijanske lige. Trije zamaskirani roparji na motorjih so zaustavili njegovo vozilo BMW X6 in s pištolo izsilili, da jim je izročil dragoceno ročno uro.

Slovaški reprezentant, ki je nekaj ur prej na tekmi med Napolijem in Sampdorio (0 : 0) zapravil najlepšo priložnost za zmago, jo je ob ropu odnesel brez poškodb, čeprav so roparji s pištolo razbili stransko steklo na avtomobilu.

Hamšik je bil že pred leti vpleten v podoben rop. Tudi tedaj so mu odvzeli uro, ki pa jo je nekaj dni zatem dobil nazaj, saj so jo navijači kluba »odkupili« od roparjev. Novembra 2011 so njegovi tedaj noseči ženi ukradli vozilo in ga pustili nekaj kilometrov stran, ko so ugotovili, da ima satelitski alarm.

V Neaplju so se s predrznimi uličnimi roparji srečali tudi njegovi klubski kolegi. Ženo napadalca Edinsona Cavanija so okradli sredi belega dne, švicarskemu igralcu Valonu Behramiju pa so na ulici prav tako odtujili dragoceno uro.
 

Deli s prijatelji