RAZGALJENE

Hadezejevski joški za nogometaše

Objavljeno 12. junij 2012 16.27 | Posodobljeno 12. junij 2012 16.06 | Piše: A. L.

Izkazalo se je, da sta dekleti, ki sta joške postavili na ogled, iz stranke HDZ.

POZNAN – Znano dejstvo je, da na tekmah, kot se odvijajo na Euru 2012, alkohol teče v potokih. Ta precej pripomore k dejanjem, ki bi jih marsikateri navijač, potem ko se strezni, najraje pozabil.

Precej sta se spozabili (ali pa tudi ne) dve hrvaški navijačici. Svoje joške sta brez pomisleka postavili vsem na ogled, branili pa se nista niti stiskov. Takrat je bila to verjetno spodbuda za njihove fante na zelenici, ki so odlično zaključili tekmo. A sledilo je presenečenje. Punci so seveda fotografirali in fotografije tudi objavili na družabnih omrežjih. Slečeni punci sta vzbudili precej zanimanja. Še več pa po tem, ko se je izvedelo, da sta obe iz stranke HDZ, ki jo je do nedavnega še vodila Jadranka Kosor.

Ena od njiju je po poročanju 24sata.hr Viktorija Mikša, podpredsednica mladih HDZ krapinsko-zagorske regije. Njena kolegica pa je Jelena Mikša, hadezejevka, ki je kot referentka zaposlena na ministrstvu za kulturo. Po poročanju hrvaškega RTL naj bi zoper zadnjo začeli postopek, saj škodi ugledu organa, kjer je zaposlena.

Deli s prijatelji