INCIDENT

GLASUJTE: je Predin bedak ali junak?

Objavljeno 20. februar 2014 12.35 | Posodobljeno 20. februar 2014 12.35 | Piše: P. J.

Odpovedal se je vsem nadaljnjim ogledom tekem, saj noče, da se kaj takega še kdaj ponovi. Anketa: je Predin junak ali bedak?

Predin ima sedež tik ob parketu, a zdaj se mu odpoveduje.

LJUBLJANA – Po včerajšnji  tekmi 6. kroga 2. dela evropska pokala med Unionom Olimpijo in Budiveljnikom (83 : 87) so zapele pesti. Znani glasbenik in športni navdušenec Zoran Predin je po glavi mahnil sodnika Luisa Lopesa. Zdaj se Predin več kot očitno kesa in se opravičuje.

Je Predin junak ali bedak? Glasujte v anketi v desnem stolpcu.

»Globoko se sramujem svojega nedopustnega dejanja po včerajšnji tekmi. Ne glede na to, da sem popolnoma izgubil nadzor nad sabo, ni nobenega opravičila za moje obnašanje,» je Predin zapisal v opravičilu, ki ga je košarkarski klub Union Olimpija objavil na svojem facebook profilu.

Kaj se je včeraj dogajalo v dvorani Stožice, si oglejte tukaj.

»Iskreno se opravičujem vsem prizadetim, še posebej sodniku Lopesu. Upam, da ga nisem poškodoval, saj to ni bil moj namen. Iskreno se opravičujem KK Olimpija, da sem izrabil njihovo zaupanje, ko so mi dovolili nakup sezonske vstopnice ob robu igrišča. Opravičujem se vsem pravim navijačem, saj še vedno trdim, da je takšno obnašanje nedopustno, ker podpiram samo športno in fer navijanje. V bodoče se odpovedujem obisku tekem, saj očitno ne znam krotiti svojih čustev. Obžalujem, da sem s svojim obnašanjem demonstriral slab zgled za mlajše navijaške navdušence. Želim si, da se takšno obnašanje na nobeni tekmi nikoli več ne ponovi,« je še zapisal v opravičilu Predin.

Deli s prijatelji