GOLOTA

Geji navdušeni nad golimi hrvaškimi reprezentanti

Objavljeno 21. junij 2014 11.44 | Posodobljeno 20. junij 2014 12.40 | Piše: B. P.

Hrvaški nogometaši, ki jih je paparac ujel gole ob bazenu, so postali pravi hit med predstavniki obeh spolov.

Goli hrvaški reprezentanti žanjejo pohvale z vseh strani.

Pred dnevi so svetovno javnost razveselile fotografije golih hrvaških nogometnih reprezentantovimage, ki jih je v svoj objektiv med sproščanjem ob bazenu ujel neznan paparac. Ekipa se je osramočena zavila v molk, oboževalke in tudi oboževalci izklesanih teles pa na spletu še kar razpravljajo o postavnih Hrvatih.

Nad njimi je navdušena tudi skupnost istospolno usmerjenih, saj so pritegnili pozornost ustvarjalcev spletnega portala Gay.net, kjer so zapisali, da se hrvaški nogometni reprezentanti v Braziliji očitno zelo zabavajo in »uživajo v družbi drug drugega«.

The Daily Grind, portal, prav tako v prvi vrsti namenjen istospolnim usmerjenim, pa je objavil zapis, da fotografije na obraz prinašajo nasmeh in »želimo jih še«. Strinjajo se tudi na Queerty.com, kjer so med drugim napisali: »Živela Hrvaška in njeni prekrasni ljudje.« Eden od komentatorjev pa je pripomnil, da so nogometaši najbrž biseksualni, »kot mnogi drugi športniki«.

Svoj lonček so pristavili tudi »poznavalci« naših južnih sosedov. Eden od njih pravi takole: »Hrvati niso ravno tolerantni do gejev, so pa zelo svobodomiselni glede golote.« Drugi je pristavil, da »je vse skupaj smešno glede na to, kako homofobna država je Hrvaška« in da bodo fantje gotovo »naleteli na težave, ko se vrnejo domov«. 

Deli s prijatelji