VELIKANI SLOVENSKEGA ŠPORTA

FOTO: Za prijetne počitnice

Objavljeno 27. junij 2016 17.34 | Posodobljeno 27. junij 2016 17.36 | Piše: S. N.

Obiskovalce so zabavali spektakularni goli na obeh straneh pa tudi bogat spremljevalni program med odmori, ko so se predstavili tudi mladi športniki, gasilci, godba na pihala in drugi glasbeniki ter mažoretke.

Predsednik Zveze društev prijateljev mladine Jesenice Miloš Jenkole, prvi z leve, se je zahvalil za donacijo v družbi podžupanje Vere Pintar, predsednice društva Olimpiki Nataše Kadunc in Braneta Jeršina iz Športne zveze Jesenice. Foto: Igor Mali

JESENICE – V jeseniški športni dvorani Podmežakla je bil četrtkov večer rezerviran za dobrodelni nogomet, saj je v železarskem mestu gostovala ekipa Velikanov slovenskega športa, ki v sklopu športno-humanitarnega društva Olimpiki letos gostuje po Sloveniji in s tem pomaga zbirati denar za socialno ogrožene. Po gostovanjih v Slovenj Gradcu, Izoli, Murski Soboti in Mariboru so se nekdanji vrhunski slovenski športniki ustavili na Gorenjskem, kjer so odigrali tekmo s selekcijo Jeseniške legende, zbrani denar pa so namenili za letovanje otrok v Pineti. Obiskovalce so zabavali spektakularni goli na obeh straneh pa tudi bogat spremljevalni program med odmori, ko so se predstavili tudi mladi športniki, gasilci, godba na pihala in drugi glasbeniki ter mažoretke. 

Deli s prijatelji